Hogyan rendelhetek?

Ki rendelhet?

Termékeinket kizárólag nagyban forgalmazzuk! Klienseink között szerepelnek viszonteladók, vállalkozások és nagybani fogyasztók is. Ha Ön egyszerre több terméket szeretne vásárolni, akkor jó helyen jár!

Mit tegyek, ha csak 1-2 darabra van szükségem?

Térjen be személyesen Korondon, a Főút 77 szám alatt található bemutatóüzletünkbe, ahol helyi termelők válogatott munkáiból vásárolhat, akár kis tételben is. További információk a korondi üzletünk honlapján.

Mit rendelhetek?

Főleg ajándéktárgyakat és népművészeti termékeket forgalmazunk. Árukínálatunk nagy része helyi kézművesek munkája, de külföldről származó termékek bő választékával is rendelkezünk. Tekintse meg folyamatosan bővülő online termékkínálatunkat a bal oldalon felsorolt kategóriák bármelyikére kattintva! Legtöbb termékünket megtalálja honlapunkon, de ha szeretné elküldjük Önnek nyomtatott katalógusunkat a legnépszerűbb termékeinkkel!

Hogyan rendelhetek?

Rendelését többféleképpen is leadhatja. Válassza ki a megrendelni kívánt termékeket a honlapunkról vagy a katalógusból, jegyezze le a termék kódját és darabszámát, majd küldje el rendelését elérhetőségeink egyikére e-mailen, faxon, telefonon vagy postán.

Vásárolhatok helyben is?

Természetesen! Közel 1200 négyzetméteren terülő, 3 épületből álló korondi raktárunkban bemutatóteremmel és állandó kiállítással várjuk, kérésre egyéni vagy csoportos termékbemutatót is tartunk. Minden termékünk helyben megtekinthető, kézbe vehető, kipróbálható. Lerakatunk üzletként is működik, a kiválasztott termékeket helyben becsomagoljuk, és készpénzes fizetésre is van lehetőség.

Mennyire alacsonyak az árak?

Termékeink nagy többségét termelői áron forgalmazzuk, ami annyit jelent, hogy akkor sem kapná meg olcsóbban, ha direkt a termelőtől vásárolná. Ezt azért tehetjük meg, mert kizárólag nagybani eladással foglalkozunk. Ha felkeltettük az érdeklődését kérje személyre szabott árajánlatunkat! A termékek ára nem tartalmazza az ÁFA-t (TVA-t)!

Hogyan jut el a termék hozzám?

A megrendelt termékek házhoz szállítását is vállaljuk Románia teljes területére és külföldre is. A kiszállítás megegyezés szerint történhet saját kisbuszainkkal, futárszolgálattal vagy postai úton, ami általában 1-5 munkanapot vesz igénybe. A termékek ára tartalmazza a szállítási költséget is!