Cum comand?

Cine poate să cumpere?

Comercializăm produsele noastre doar în regim en-gros! Între cumpărătorii noștri se găsesc atât distribuitori, cât și intreprinderi și clienți en-gros. Dacă doriți să cumpărați mai multe produse în cantități mari, atunci sunteți în locul potrivit!

Ce să fac, dacă am nevoie de doar o bucată sau două?

Intrați personal în magazinul nostru de prezentare din Corund (str. Principală nr. 77) unde veți putea alege câteva bucăți din operele artizanale alese ale producătorilor locali. Mai multe informații pe site-ul magazinului.

Ce pot cumpăra?

Comercializăm în special obiecte artizanale, de cadou și produse artistice populare. Marea parte a ofertei noastră se constituie din lucrările meșterilor locali, dar vă oferim și o gamă largă de produse importate din străinătate. Aruncați o privire asupra ofertei on-line accesând oricare categorie din partea stângă a site-ului. Veți găsi aici marea majoritate a produselor noastre, dar la cerere vă putem trimite și catalogul tipărit care conține articolele cele mai a îndrăgite!

Cum cumpăr?

Aveți mai multe posibilități pentru a ne comunica comanda. Alegeți produsul dorit de pe site-ul nostru sau din catalog, notați-vă codul articolului și cantitatea dotită, după care trimiteți-ne aceste date prin e-mail, telefon sau prin poștă.

Pot cumpăra și la fața locului?

Desigur! Vă așteptăm cu drag în depozitul nostru format din 3 clădiri și situat în totalitate pe cca. 1200 m2, unde veți găsi un showroom și o expoziție permanentă. La cerere oferim tur ghidat induvidual sau pentru grupuri. Veți avea ocazia să observați și să încercați fiecare produs. Depozitul funcționează și ca magazin: articolele alese de Dvs. Vă vor fi împachetate, puteți plăti și cu bani gheață.

Cât de mici sunt prețurile?

Comercializăm majoritatea articolelor la preț de producător, ceea ce înseamnă faptul că nu le veți găsi la un preț mai convenabil nici la producătorul propriu-zis. Acest lucru ne permite să ne ocupăm exclusiv de vânzări en-gros. Dacă am reușit să vă stârnim curiozitatea, căutați-ne pentru o ofertă de preț personalizată! Prețurile afișate pe site nu conțin TVA!

Cum va ajunge la mine produsul?

Asigurăm transportul produselor oriunde în țară sau în străinătate. Transportul coletelor se realizează în 1–5 zile lucrătoare cu ajutorul propriilor noastre microbuze, prin curierat sau pe cale poștală, la cerere.