Gyakran felmerülő kérdések

Regisztráció

A kattintson a weboldal jobb felső sarkában levő „Regisztráció” gombra, töltse ki az űrlapot, majd kattintson a „regisztráció” gombra. Amint kérését elfogadtuk telefon értesítsük, és bejelentkezve máris elküldheti a rendelését.

Jelszavát visszaállíthatja a honlapunkon vagy jelezve problémáját a comenzi@artizane.ro e-mail címen vagy a következő telefonszámon: +40-744-933-191.

Rendelés

Csak nagybani eladással foglalkozunk. A vásárlóink közé tartoznak a különböző szakterületű üzletek, vállalkozások, de nagybani lerakatok is. Amennyiben viszonteladó és nagyobb mennyiségben szeretne vásárolni, akkor jó helyen jár.

Ahhoz, hogy a kívánt termékeket megvásárolhassa, be kell regisztráljon az oldalra. Miután bejelentkezik, elküldheti problémamentesen a rendelését.

Természetesen. A kosárba helyezett termékek nem vesznek el abban az esetben sem ha egy másik eszközről szeretné folytatni a vásárlását.

Igen. Amennyiben telefon szeretne rendelni, hívja a +40-744-933-191 telefonszámot. Telefonos rendelés esetén tartsa kéznél a kívánt termékek kódjait/méreteit.

Persze. Várjuk szeretettel Korondra a lerakatunkba. Itt összességében 1500 m2-en megtalálja minden termékünket és az alkalmazottaink is segítségükre lesznek.

Ha csak pár darabot szeretne vásárolni, megteheti www.artizane.ro webshop-on vagy látogassa meg a bemutató üzletünket, ami Korond 88-as számon található.

Igen. Miután az „Elküldöm a rendelést” gombra kattint, automatikusan küldünk egy visszaigazoló e-mailt a rendelés adataival. Miután a rendelését feldolgoztuk, a hiányzó termékek listájával is küldünk egy e-mailt.

Mielőtt véglegesítené a rendelését lehetőség van a rendelés módosítására (termék törlése, cím megváltoztatás stb.). Miután az „Elküldöm a rendelést” gombra kattint már nincs lehetőség a változtatásra, csak ha hívja a következő telefonszámot +40-744-933-191 vagy írjon a comenzi@artizanaten.ro címre.

Termékek

Korondi kerámia, népművészeti tárgyak, konyhai eszközök, ajándéktárgyak, szuvenírek és néphagyományi termékek forgalmazásával foglalkozik a cégünk.

A termékeink készletét nap mint nap frissítsük, ennek ellenére megtörténhet, hogy egyes termékek nincsenek raktáron. Miután a rendelését feldolgoztuk, a hiányzó termékek listájával küldünk egy e-mailt.
Amennyiben egy bizonyos termék elérhetősége érdekli, hívja a +40-744-933-191 telefonszámot vagy írjon a comenzi@artizanaten.ro e-mail címre.

Árak----

Ahhoz, hogy lássa az árakat be kell regisztráljon az oldalra.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobb árakat tudjuk Önöknek biztosítani. Termékeink többségét termelői áron forgalmazzuk. Termelőink nagy többsége kizárólag nekünk dolgozik, ebből kifolyólag termékeinket a termelőnél sem tudja olcsóbban megvásárolni.

Szállítás

OSaját autóinkkal ingyenes kiszállítást biztosítunk Románia területén. Szállítási idő a rendeléstől számított 5-10 munkanap. Sürgősség esetén a GLS gyorspostával (törésre nem vállalunk felelősséget) vagy palletizált áruszállító szolgáltatással tudjuk küldeni az Ön rendelését. Ebben az esetben a szállítási idő 1-2 munkanap és a szállítási költségeket a vásárló fizeti.

Külföldre való szállítás megszervezésében is segítünk, ebben az esetben is a vásárlót terheli a szállítás költsége.