Rólunk

Kik vagyunk?

Korond az erdélyi népi fazekasság központja. A kerámiakészítés már hosszú idők óta jelen van a település életében, a mesterség apáról fiúra öröklődött, akárcsak a mi családunkban. Cégünket 1985-ben családi vállalkozásként indítottuk, amely a korondi kerámia készítésével és forgalmazásával kezdte aktivitását.

Mivel foglalkozunk?

Vásárlóink közé tartoznak a különböző szakterületű üzletek, vállalkozások, de nagybani lerakatok is. Amennyiben viszonteladó és nagyobb mennyiségben szeretne vásárolni, akkor jó helyen jár. Nyitottak vagyunk új kapcsolatok kialakítására mindkét oldalon. Ha Ön termelőként olyan terméket állít elő vagy forgalmaz, amely belefér kínálatunkba, akkor keressen bennünket egy esetleges forgalmazás/felvásárlás érdekében. Indulásunk óta árukínálatunk folyamatosan bővül. Saját gyártásunk mellett felkaroljuk és támogatjuk a helyi kézművesek munkáját, kiváló termékeiket igyekszünk a legszélesebb körbe eljuttatni. A piac igényeit követve a külföldről származó termekék széles skálájával is rendelkezünk. Ajándéktárgy és népművészeti termék nagykereskedésünkben több temékcsalád is megtalálható, köztük kézműves temékek, ruházati cikkek és kiegészitők, kerámiatárgyak, lakberendezési cikkek, ajándéktárgyak, játékok, háztartési kellékek stb. Saját gyártású személyre szabható termékek széles skálájával rendelkezünk, de kérésre szinte bármit be tudunk szerezni akár belföldi, akár külföldi áruról legyen szó. Ha van olyan termék amit nem talál kínálatunkban, de szeretne hozzájutni, szóljon nekünk és mi megpróbáljuk beszerezni. Termékeink kiváló minősége mellett az alacsony árak, a gyors és pontos kiszállítás, valamint ügyfeleink elégedettsége cégünk legfőbb jellemzői.

Lőrincz Márton korondi fazekas, a nagykereskedés tulajdonosa, kerámiakészítés közben.

Lőrincz Márton korondi fazekas, a nagykereskedés tulajdonosa, kerámiakészítés közben

Hol talál minket?

Közel 1500 négyzetméteren terülő, 3 épületből álló raktárunkban több, mint tizezer terméket tárolunk rendszerezve, Korond 1492 cím alatt. Állandó kiállítással várjuk, kérésre egyéni vagy csoportos termékbemutatót is tartunk. Minden termékünk helyben megtekinthető, kézbe vehető, kipróbálható. Lerakatunk üzletként is működik, a kiválasztott termékeket helyben becsomagoljuk, készpénzes és banki fizetésre is van lehetőség.

Ajándéktárgy és népművészeti termék lerakatunk Korondon, a Főút 1492 szám alatt.

Ajándéktárgy és népművészeti termék lerakatunk

Vásárlási lehetőségek

Több opciót is biztosítunk erre a célra. Vásárlási lehetőség van a helyszínen, a Korond, 1492 szám alatt, ahol összességében 1500 m2-en megtalálja minden termékünket és az alkalmazottaink is segítségükre lesznek. Amennyiben telefon szeretne rendelni, hívja a 0040-744-373-781 telefonszámot. Telefonos rendelés esetén tartsa kéznél a kívánt termékek kódjait/méreteit. Valamint lehetőség nyílik a weboldalunkon történő rendelésre, amelynek részleteit az alábbiakban olvashatja.

Rendelés a weboldalról

Ahhoz, hogy a kívánt termékeket megvásárolhassa, be kell regisztráljon az oldalra. Miután bejelentkezik, elküldheti problémamentesen a rendelését. A bejelentkezést követően megjelennek a termékek árai is. Kattintson a weboldal jobb felső sarkában levő „Regisztráció” gombra, töltse ki az űrlapot, majd kattintson a „regisztráció” gombra. Amint kérését elfogadtuk telefon értesítsük, és bejelentkezve máris elküldheti a rendelését. Mielőtt véglegesítené a rendelését lehetőség van a rendelés módosítására (termék törlése, cím megváltoztatás stb.). Miután az „Elküldöm a rendelést” gombra kattint már nincs lehetőség a változtatásra, csak ha hívja a következő telefonszámot +40-744-373781 vagy ír a comenzi@artizanaten.ro címre. Miután az „Elküldöm a rendelést” gombra kattint, automatikusan küldünk egy visszaigazoló e-mailt a rendelés adataival. Miután a rendelését feldolgoztuk, a hiányzó termékek listájával is küldünk egy e-mailt.

Szállítás

Saját autóinkkal ingyenes kiszállítást biztosítunk Románia területén. Szállítási idő a rendeléstől számított 5-10 munkanap. Sürgősség esetén a GLS gyorspostával (törésre nem vállalunk felelősséget) vagy palletizált áruszállító szolgáltatással tudjuk küldeni az Ön rendelését. Ebben az esetben a szállítási idő 1-2 munkanap és a szállítási költségeket a vásárló fizeti. Külföldre való szállítás megszervezésében is segítünk, ebben az esetben is a vásárlót terheli a szállítás költsége.

Végszó

Kérdésével, kérésével forduljon hozzánk bizalommal fent látható elérhetőségeink bármelyikén!