Întrebări frecvente

Înregistrare

Apăsaţi butonul „Înregistrare” în partea dreaptă superioară a paginii. În pagina următoare completaţi formularul de înregistrare cu datele dvs. apoi daţi click pe registrare. După ce cererea este aprobată vă vom contacta telefonic, după care vă puteţi autentifica pe site şi să plasaţi comanda.

Puteți reseta parola pentru contul dvs. direct de pe pagina noastră web, prin e-mail la adresa comenzi@artizanaten.ro sau telefonic la numărul: +40-744-933-191.

Comandă

Vindem produsele noastre numai en-gros, în cantităţi mai mari. Dintre clienţii noştri se numără diferite magazine, întreprinderi, dar şi magazine en-gros. Dacă vreţi să cumpăraţi mai multe produse sunteţi la locul potrivit!

Pentru a comanda produsele dorite trebuie să vă înregistraţi pe site. După ce vă autentificaţi puteţi plasa fără probleme comanda dvs.

Bineînțeles. Nu se pierd produsele din coș nici dacă vreți să continuați cumpărăturile de pe un alt dispozitiv.

Da. Există varianta unei comenzi telefonice, în acest caz cumpărătorul trebuie să știe codurile/mărimile produselor

Desigur. Vă așteptăm cu drag la depozitul nostru din Corund. Aici pe cca. 1500 m2 veți putea vedea și cumpăra toate produsele noastre și colegii vă oferă asistență de calitate.

Pentru a cumpăra la bucată vizitați magazinul online www.artizane.ro sau magazinul nostru de prezentare din Corund nr. 88, unde veți găsi poduse din operele artizanale alese ale producătorilor locali dar și cadouri cele mai protrivite.

Da, după ce apăşaţi butonul „Trimite Comanda“, în mod automat vă va fi trimis un e-mail de confirmare cu datele comenzii, iar după ce se prelucrează comanda dvs, veți primi un alt e-mail cu lista produselor pe care nu le avem pe stoc.

Înainte de a finaliza comanda, aveţi posibilitatea să modificaţi comanda (să eliminaţi produse, să schimbaţi adresa pentru livrare, etc.). După ce apăsaţi butonul „Trimite Comanda“ puteţi modifica numai sunând la numărul: +40-744-933-191 sau contactându-ne pe mail la adresa: comenzi@artizanaten.ro.

Produse

Comercializăm în special Ceramică de Corund, obiecte artizanale, obiecte utile pentru bucătărie, cadouri, souveniruri și obiecte artistice populare.

Stocul produselor este actualizat zilnic, dar totuși este posibil ca unele produse să nu le avem pe stoc. După prelucrarea comenzii dvs. vă trimitem o listă cu acele produse pe care nu le avem pe stoc.
Pentru a verifica stocul unui produs sunaţi la nr. de telefon: +40-744-933-191 sau prin e-mail: comenzi@artizanaten.ro.

Prețuri

Pentru a vedea prețurile trebuie să vă înregistrați pe pagina noastră.

Ne străduim să vă oferim prețurile cele mai bune, comercializăm majoritatea articolelor la preț de producător. Mulți producători lucrează exclusiv pentru noi, ceea ce înseamnă, că nici la producător nu le veți găsi produsele noastre mai ieftin.

Livrare

Oferim livrare gratuită cu mașinile noastre pe întregul teritoriu al României cu timpul de livrare de 5-10 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.
În caz de urgență vă putem trimite și cu curieratul rapid GLS (fără asumarea răspunderii pentru eventualele probleme/ daune apărute la livrare) sau cu serviciul de transport paletizat de marfă. În aceste cazuri timpul de livrarea este de 1-2 zile lucrătoare, iar cumpărătorul preia costurile de transport.

Vă ajutăm și în organizarea livării în afara României. Cheltuielile sunt suportate de cumpărător!