Despre noi

Am pornit firma noastră în 1985 sub forma unei intreprinderi familiale, care și-a început activitatea cu producerea și comercializarea articolelor ceramice populare.

Corund este una dintre cele mai vestite și cunoscute localități ardelene, centrul olăriei populare transilvănene. Producția de ceramică populară este prezentă de veacuri în viața satului, fiind moștenită de la tată în fiu – la fel s-a întâmplat și în familia noastră. Satul nostru este unul dintre puținele localități unde se mai practică până în ziua de astăzi ceramica populară și prelucrarea iascăi.

De la pornire până astăzi oferta noastră s-a îmbogățit treptat, adaptându-se cerințelor pieței românești și externe. În magazinul en-gros de obiecte artizanale și cadouri se găsește acum toată gama de produse populare transilvănene.

Produsele noastre proprii sunt obiectele ceramice: ceramică tradițională pictată cu albastru sau roșu, ceramică neagră, maro și albă, toate fiind piese unicate, lucrate manual. Veți găsi între ele obiecte de uz personal și casnic, dar și decorațiuni interioare sau pentru grădină. La comandă producem piese personalizate, inscripționate după cerințele clientului.

Olarul corundean Márton Lőrincz, proprietarul magazinului en-gros la lucrun.

Olarul corundean Márton Lőrincz, proprietarul magazinului en-gros la lucru.

Pentru florării oferim a gamă largă de accesorii: poturi și ghiveci de flori, ghiveci „cu buzunar”, suporturi de ghiveci etc. Produse din lemn: diferite sculpturi, obiecte de uz casnic (suporturi pentru ziare, tocătoare, tăvi, accesorii pentru masaj, suporturi pentru sticlă etc.), decorațiuni (picturi, porți și fântâni din lemn etc.), jucării de lemn pentru cei mici și altele. Vă mai așteptăm și cu diferite produse din lână și piele, precum și o gamă largă de produse artizanale din ipsos. Veți găsi la noi articole de îmbrăcăminte tradiționale (port popular secuiesc și din alte părți ale Ardealului) dar și haine în stil popular confecționate din in. Între clienții noștri se găsesc și proprietari de restaurante sau pensiuni care sunt interesați în special de produsele noastre personalizate și/sau inscripționate: fețe de masă, boluri, platouri și farfurii de lemn, servicii de masă din lut sau alte produse rustice. Oferim de asemenea o gamă largă de decorațiuni pentru grădini, anforele și piticii fiind preferații cumpărătorilor. Olile pentru gătit și vasele romane sunt îndrăgite de gospodine.

În plus avem în stoc și o mulțime de produse aduse din străinătate. La cerere putem procura aproape orice marfă din țară sau din afara ei. De aceea contactați-ne cu înceredere dacă aveți nevoie de ceva ce nu găsiți încă în oferta noastră !

Alături de produsele de o calitate excepțională firma noastră se caracterizează și prin prețurile convenabile, transportul rapid și punctual, precum și prin clienții satisfăcuți.

Depozitul nostru de cca. 1200 m2 format din 3 clădiri adăpostește mii de produse bine ordonate. Le comercializăm mai ales în regim en-gros, veți găsi aici cantitatea necesară din fiecare articol. Marea majoritate a produselor este vândută la preț de producător!

Depozitul nostru en-gros de produse artizanale și obiecte de artă populară situat în Corund, str. Principală nr. 1492.

Depozitul nostru en-gros de produse artizanale și obiecte de artă populară situat în Corund, str. Principală nr. 1492

Articolele comandate vor ajunge la Dvs. în oricare colț al tării în cel mai scurt timp posibil cu ajutorul propriilor noastre microbuze, prin curierat sau prin poștă (după înțelegere).

Veți putea întâlni produsele comercializate de noi în cele mai îndrăgite zone turistice ale țării : Praid, Sovata, Lupeni Farkaslaka, Chendu, Sighișoara, Bran, Bistrița, Horezu, Lacul Roșu, Cheile Bicazului, București, Slănic-Prahova, Baia Mare, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Constanța, Suceava, Bacău, Deva, Rădăuți, Iași, Hunedoara, Piatra Neamț, Moneasa, Târgu Neamț, Onești, Săpânța, Ocna Șugatag etc.

Oferim și transport în străinătate, în Ungaria, Italia, Austria, Germania, Slovacia, Polonia, Grecia, Bulgaria și Spania.

Dorim să devenim o importantă „verigă” între producător și cumpărător. Sprijinim munca și eforturile producătorilor locali, avem ca scop ca produsele și creațiile lor să ajungă la cât mai mulți posibili cumpărători. Suntem deschiși spre noi legături în ambele direcții. Dacă suntenți producătorul unor articole care s-ar potrivi ofertei noastre (artă populară, articole artizanale sau lucrate manual, cadouri etc.) contactați-ne pentru o posibilă colaborare – comercializare/cumpărare.

Dacă am reușit să vă facem curioși, intrați în depozitul nostru din comuna Corund ! Vă așteptăm cu un showroom și o expoziție permanentă, în plus, la cerere organizăm prezentări de produse pentru grupuri sau individuale. Puteți găsi la fața locului toate produsele noastre, le puteți examina și încerca. Depozitul funcționează și ca magazin: articolele alese vă vor fi ambalate pe loc, plata se face prin cash sau cu card.

Pentru mai multe informații și comenzi căutați-ne cu încredere pe oricare dintre modalitățile de contract afișate mai sus!